spotlak of foliedruk

Geef een finishing touch aan je kaartje met een laagje spotlak, of een mooie foliedruk laag in goud, zilver, koper of rosegoud kleur.

Spotlak:

Dit is een glanzende, verhoogde, dus voelbare laklaag die op bepaalde onderdelen van jullie geboorte- of trouwkaartje kan worden aangebracht. Ook hier bepalen jullie zelf waar het effect wordt toegepast.

Trouwkaart Spotlak
Trouwkaart spotlak
Spotlak letters zilver
Spotlak letters

Folie:

 Wij hebben de keuze uit wit, zwart, zilver, goud, koper of rosegoud kleurig folie.

Op al onze kaartjes kunnen we het folie toepassen. Kies er bijvoorbeeld voor om de naam van jullie kindje er extra uit te laten springen, of juist de grafische elementen die het kaartje zo mooi maken. Jullie bepalen helemaal zelf waar je de nadruk, of eigenlijk, de folie wilt plaatsen. De folie wordt geplaatst als een verhoogd laagje, waardoor het niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar mooi is.

Foliedruk zilverVoorbeeld van foliedruk zilver

goudfolie voorbeeld
Voorbeeld foliedruk goud 

Goed om te weten:

  • De spotlak of foliedruk kan op beide zijden van het kaartje worden toegepast
  • Spotlak of foliedruk kan worden gedrukt op de volgende papiersoorten: HVO, Tinteretto Gesso, MatMC en Parelmoer papier
  • Geef in het opmerkingen veld van het aanvraag aan welke onderdelen je graag met spot- of folie wilt laten drukken.
  • de levertijd voor de spotlak of foliedruk kaartjes is iets langer, namelijk 2-3 werkdagen
  • De meerprijs voor het spotlak of foliedruk is € 1,30 per kaartje voor enkelzijdig, en € 1,95 voor 2 kanten van het kaartje.
  • Neem je minder dan 50 kaartjes af met foliedruk? Dan rekenen wij € 10,- voor het proefkaartje, en plaatsen we folie aan één zijde van het kaartje