spotlak of folie

Geef een finishing touch aan je kaartje met een laagje spotlak, of een mooie folie laag in goud, zilver, koper of rosegoud kleur.

Folie:

 Wij hebben de keuze uit wit, zwart, zilver, goud, koper of rosegoud kleurig folie.

Op al onze kaartjes kunnen we het folie toepassen. Kies er bijvoorbeeld voor om de naam van jullie kindje er extra uit te laten springen, of juist de grafische elementen die het kaartje zo mooi maken. Jullie bepalen helemaal zelf waar je de nadruk, of eigenlijk, de folie wilt plaatsen. De folie wordt geplaatst als een verhoogd laagje, waardoor het niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar mooi is.

Foliedruk zilverVoorbeeldje van Foliedruk in zilver

goudfolie voorbeeld
goudfolie voorbeeld

Spotlak:

Dit is een glanzende, verhoogde, dus voelbare laklaag die op bepaalde onderdelen van jullie geboorte- of trouwkaartje kan worden aangebracht. Ook hier bepalen jullie zelf waar het effect wordt toegepast.

Trouwkaart Spotlak
Trouwkaart spotlak
Spotlak letters zilver
Spotlak letters

Goed om te weten:

  • De spotlak of folie kan op beide zijden van het kaartje worden toegepast
  • Om de spotlak of de folie extra mooi uit te laten komen, kan het op de gladdere papiersoorten worden gedrukt (HVO, tinteretto gesso, matmc en parelmoer papier)
  • Geef in het opmerkingen veld van het aanvraag aan welke onderdelen je graag met spot- of folie wilt laten drukken.
  • de levertijd voor de spotlak of folie kaartjes is iets langer, namelijk 2-3 werkdagen
  • De meerprijs voor het spotlak of folie is € 1.30 per kaartje voor enkelzijdig, en € 1.95 voor 2 kanten van het kaartje.
  • Neem je minder dan 50 kaartjes af met foliedruk? Dan rekenen wij € 10 voor het proefkaartje, en plaatsen we folie aan één zijde van het kaartje