How to – samenstellen setjes

Voor de kaartjes die jullie zelf moeten samenstellen, hieronder een korte omschrijving:

Voor alle kaartjes geldt: geef tijdig je keuze voor de kleur van het touw of het lintje aan ons door, dan sturen wij die van te voren al op. Dat voorkomt vertraging bij de levering van de geboortekaartjes.

Labelkaartjes met schuine hoekjes

Deze kaartjes worden geleverd voorzien van gaatjes en snijlijntjes voor de hoekjes. Het mooiste is om 2 kaartjes (dus het setje) tegelijk te knippen of te snijden, dan passen ze exact op elkaar! Het touwtje door het gaatje knopen, en klaar! De touwtjes of lintjes sturen wij van te voren al op. Geef daarom tijdig jullie keuze voor kleur touwtjes of lintjes door, dan zorgen wij dat ze van te voren al naar jullie gestuurd worden. Willen jullie liever de hoekjes niet van het ontwerp af? Dus rechthoekige labeltjes? Dat kan ook! Laat het ons weten, en we leveren ze zonder snijlijntjes bij jullie aan.

Labeltags, setjes van 2 of 3 kaartjes

Deze kaartjes worden geleverd, voorzien van gaatjes. Touwtje of strikje erdoor.. en klaar!

Vlaggenlijntjes of ladderkaartjes

Wij leveren de vlaggenlijntjes aan voorzien van 2 gaatjes. Op het ontwerp is door middel van snijlijntjes duidelijk aangegeven waar te snijden/knippen. Lintjes en touwtjes leveren wij van te voren aan en zitten in de prijs inbegrepen. De ladderkaartjes leveren wij aan voorzien van gaatjes en zijn al op maat gesneden. Jullie hoeven hier zelf alleen het touwtje of lintje door te rijgen.