Lara regenboog

Drieluik geboortekaartje regenboog. Dit drieluikkaartje met regenboog is helemaal  de trend van nu! Op linkerzijde het lieve olifantje op de regenboog, en op de rechterzijde de naam en de geboortedatum.

Artikelnummer: G-DL-27 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Drieluik geboortekaartje regenboog .  Dit drieluikkaartje met regenboog is helemaal  de trend van nu! Op linkerzijde het lieve olifantje op de regenboog, en op de rechterzijde de naam en de geboortedatum.  Aan de binnenzijde is voldoende ruimte voor al jullie gegevens. Gebruik één van de luikjes voor bijvoorbeeld te tekst voor de uitnodiging van jullie kraamfeest. Ben je niet zo’n fan van de kleuren? Geen probleem, laat het ons weten en we passen het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

, , ,

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort