Bas dubbel

Dubbel kaartje met waterverf aquarel. De prachtige zacht blauwe tinten matchen mooi bij de naam die er net boven staat.

Artikelnummer: G-WA_05 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dubbel kaartje met waterverf aquarel. De naam van jullie kindje staat boven de prachtige waterverf vlek in verschillende tinten roze. Prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje En daarmee perfect om de geboorte van jullie zoontje aan de kondigen. De waterverf komt aan de binnenzijde nog een keertje terug, en daarmee is het een prachtig geheel. Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje