Maeve

Geboorte kaartje meisje jungle. Een stoer en trendy geboortekaartje, helemaal in de stijl van nu. Geen fan van de kleuren? Dan passen wij het gewoon aanl

Artikelnummer: G-JU_03 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboorte kaartje meisje jungle met bladeren.  Jungle is helemaal de trend van nu! Op de voorzijde de naam van jullie meisje in het roze tussen de jungle bladeren, mooi, krachtig en stoer! Net als jullie meisje. Geen fan van de kleuren of afbeelding? Geen probleem, wij maken alle kaartjes helemaal naar jullie wens. Dit kaartje is, net als alle andere kaartjes, ook leverbaar in andere formaten. Wij passen het helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje