Sophie

Tentkaartje met schildpadjes en waterplantjes. tentkaartjes kun je mooi neerzetten zodat ze ook echt opvallen. Voor- en achterzijde bedrukt, en het touwtje of strikje mogen jullie zelf kiezen.

Artikelnummer: G-TC-15 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Tentkaartje met schildpadjes en waterplantjes. Kaartjes met een tentvorm, waardoor je ze mooi neer kunt zetten. Door middel van een touwtje of een mooi zijdelintje bepaal je zelf je eigen afwerking. Zoals gezegd, blijven de kaartjes mooi vanzelf staan en ze daarom een echte blikvanger.  Niet zo’n fan van tentkaartjes, maar wel van het ontwerp? Geen probleem, laat het ons weten, en wij zetten het ontwerp om in de vorm die jullie willen.

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

,

thema

, , ,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort