Timo

Geboortekaartje wereldbol en groene waterverf. Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige waterverf vlekken in verschillen tinten roze maken dit een uniek kaartje

Artikelnummer: G-ST_36 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje wereldbol en groene waterverf. Een staande kaart, voor- en achterzijde bedrukt. Mede door het gebruik van de  prachtige kleuren waterverf in combinatie met de lieve flora en fauna maken dit een heel lief kaartje. De naam en geboortedatum staan voorop, in het middelpunt van jullie wereld. De waterverf vlekken komen op de achterzijde weer terug. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimte voor jullie eigen teksten, maar ook voor een stukje bezoektekst bijvoorbeeld. De kleuren, als ook de indeling kunnen we helemaal naar jullie wens aanpassen.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje