levertijden

Geboorte en trouwkaarten zonder extra bewerking  door ons, worden direct vanaf de drukker naar jullie verstuurd. Daarvan is de levertijd in principe binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de het definitieve ontwerp met gegevens, mits dit is gebeurd voor 11.00 uur ‘s-ochtends.*

Kaartjes met een extra bewerking, door ons,  zoals labelkaartjes, label tags en vlaggenlijntjes kosten een dag extra, ook hier mits voor 11.00 uur goedkeuring van het definitieve ontwerp.*

Let op: op weekend (en feest-)dagen wordt er niet gedrukt. Hieronder een schemaatje ter indicatie wanneer je je kaartjes kunt ontvangen:

akkoord voor 12.00ustandaardkaartjes met extra bewerking (ook foliedruk)
maandagdinsdag/woensdagwoensdag
dinsdagwoensdag/donderdagdonderdag
woensdagdonderdag/vrijdagvrijdag
donderdagvrijdag/zaterdagzaterdag
vrijdagzaterdag/maandagdinsdag
zaterdag/zondagdinsdagwoensdag
! Leveringen zijn afhankelijk van PostNL en DHL. Beide leveren in 90% van de gevallen binnen 1 werkdag maar hebben officieel 48 uur de tijd. Het kan dus voorkomen dat de levertijd 1 dag later is aangeven in bovenstaand schema. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Webhop
De producten uit de webshop (zonder op maat gemaakte aanpassingen dus) worden verstuurd volgens de aangegeven levertijden bij de producten.