Danny

Geboortekaartje jongen met stippenpatroon, in de stoere kleur combinatie donkergroen en okergeel. Dit kaartje is een drieluikkaartje, maar uiteraard ook leverbaar i een andere vorm.

Artikelnummer: G-DL-25 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje jongen met stippenpatroon.  Vanwege het witte stippenpatroon, op de mooie grijs groene achtergrond, is dit een stoer en eigentijds kaartje. Goed om te weten dat niet alleen de kleuren kunnen worden aangepast, maar ook de indeling en eventueel de afbeeldingen. Kortom, het perfecte kaartje voor jullie. De vorm van het labeltje mogen jullie zelf kiezen, een rondje, hartje, langwerpig of, gewoon zoals op het voorbeel.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, , ,

productsoort