Nolan

Dubbelkaartje met olifantje roestbruin. Op de voorzijde een koperkleurig olifantje mooi onder de naam van jullie kindje. Dit kaartje is uiteraard ook in ieder ander formaat leverbaar.

Artikelnummer: G-OL-01 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Dubbelkaartje met olifantje roestbruin. Op de voorkant van dit geboortekaartje zit een mooi olifantje onder de naam en de geboortedatum van jullie kindje. De kleuren geen folie, maar een  schakering van brons, waardoor het effect van folie enigszins ontstaat. Op de binnenzijde uiteraard dezelfde stijl en voldoende ruimte voor jullie teksten. Niet zo’n fan van de kleuren? Laat het ons weten, dan passen wij het aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje

,