Philou

Tentkaartje in zalmroze met hartjes. Deze kaartjes zijn perfect om gewoon neer te zetten. Jullie kiezen zelf met welk touwtje of strikje jullie het geboortekaartje afmaken.

Artikelnummer: G-TC-05 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Tentkaartje in zalmroze met hartjes. Deze kaartjes zet je gewoon neer, en zijn daarmee een echte eyecatcher. Jullie kiezen zelf met welk touwtje of strikje je jullie het geboortekaartje af willen maken. Geen fan van de kleuren? Geen probleem, laat het ons weten, en we gaan samen aan de slag om jullie perfecte geboortekaartje te maken. Uiteraard kunnen we van elk ontwerp op de site een tentkaartje maken.

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort