Emily

Geboortekaartje met roze en grijze hartjes, waar de naam van jullie dochtertje liefdevol bekend wordt gemaakt tussen de hartjes in verschillende kleuren.

Artikelnummer: G-HA06-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met roze en grijze hartjes. Het kaartje in dit voorbeeld is voorzien van afgeronde hoekjes, daarmee geeft je het net dat beetje extra. Dit kaartjes is zo lief, zo mooi, helemaal perfect om de komst van jullie dochtertje aan te kondigen.  Bestel er een labeltje bij met een mooie tekst om het kaartje de finishing touch te geven.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort