Nova dubbel

Dubbel geboortekaartje met bloemen en waterverf. De prachtige bloemen in pastelkleuren, in combinatie met het groen aan de binnenkant, maken dit een bijzonder lief en apart kaartje

Artikelnummer: G-WA_03-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dubbel geboortekaartje met bloemen en waterverf. De naam en geboortedatum staan voorop, tussen de bloemen en de pastelkleurige waterverf vlekken.. De bloemen komen op de binnenzijde weer terug, op een prachtige groene achtergrond. Dit kaartje is ook prachtig met de naam op de voorkant in goudfolie of spotlak! Geen fan van de kleuren? Wij passen het kaartje uiteraard helemaal naar jullie wens aan. Daarmee wordt het jullie unieke geboortekaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje