Pinguin Novan

Geboortekaartje met een lieve pinguin. De naam van jullie kindje staat boven de pinguin en onderaan staat de geboortedatum. Prachtig, lief en uniek dat is dit geboortekaartje.

Artikelnummer: PI004 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met pinguïn. De naam van jullie kindje staat mooi boven deze leuke pinguïn en de geboortedatum eronder. Wil je het liever anders indelen? Leuk! Mail ons je ideeën voor dit prachtige geboortekaartje.

Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje of een drieluik kaartje, hierdoor is het meteen een heel ander kaartje.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort

jongen-meisje

,