Drieluikkaartje 01

Trouwkaartje drieluik met optioneel een los labeltje, met daarop jullie eigen tekst. TIP: Voeg een inlegvel van kalkpapier toe en maak het helemaal af.

Artikelnummer: T-DL-02 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Drieluik trouwkaartje met los labeltje,  met de belangrijkste tekst van die dag…. De combinatie van het blauw grijs en wit en de bruine details maken dit kaartje zo mooi, en zo apart. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier om jullie speciale dag aan te kondigen.

Levering

De drieluikkaartjes worden geleverd met een los labeltje en een sierlijk wit opengewerkt lint of touwtje naar keuze. Dubbelzijdig bedrukt. De kaartjes worden geleverd met de labeltjes en touwtjes of lintjes naar keuze De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort