Jurre

Stoer drieluikkaartje met luipaardprintje in groen zwart.

Artikelnummer: G-DL-025 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Een prachtig, maar vooral stoer drieluik kaartje waar je lekker veel tekst op kwijt kunt. Vanwege de combinatie zwart en groen is dit kortom een echt opvallend kaartje. Zowel de kleur evenals de indeling is helemaal naar wens aan te passen. Liever andere kleuren of afbeelding? Wij passen de geboortekaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje