Jenna

Drieluikkaartje met los labeltje, samen geleverd met het kanten lintje, of een ander touwtje of lintje naar keuze.

Artikelnummer: G-DL-099 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Drieluik kaartje met een los labeltje met de toepasselijke tekst “It’s a girl!”.  Mede door de combinatie van roze, licht grijs en wit, geven dit kaartje de perfecte lieve uitstraling. Vanwege de aparte vorm als ook het losse labeltje in de vorm van een rondje of een hartje is dit kaartje een opvallende verschijning. Dit kaartje is daarmee een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie dochtertje.  Het kaartje is ook leverbaar met een mooi opengewerkt kanten lint. Kortom, het perfecte kaartje voor jullie.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, , ,

productsoort