Joris

Dubbel kaartje met groene waterverf. De prachtige zacht groene  tinten matchen mooi bij de naam met koper tinten die er net boven staat. Vraag nu je kaartje aan en ontvang 10% korting, zie de voorwaarden op de site.

Artikelnummer: G-WA_06 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dubbel kaartje met groene waterverf. De naam van jullie kindje staat tussen de prachtige waterverf vlek in verschillende tinten groen. Prachtig, stoer en uniek, dat is dit geboortekaartje En daarmee perfect om de geboorte van jullie zoontje aan de kondigen. De waterverf komt aan de binnenzijde nog een keertje terug, en daarmee is het een prachtig geheel. Het geheel maak je helemaal af met het labeltje en vlastouwtje.  Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje