Levi

Geboortekaartje labeltjes met olifantje. Met het lieve olifantje voorop, is dit de perfecte manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Uiteraard ook als enkel label te bestellen.

Artikelnummer: G-LB01-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje labeltjes met olifantje. Dit dubbele labelsetje heeft op het eerste label het herkenbaar olifantje van Meneer Vogel. Lief zit hij daar op de geboortegegevens. Op het tweede label staan dan jullie eigen gegeven. Geen fan van de kleuren of afbeelding? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om het perfecte kaartje voor jullie te maken.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort