Vince staande kaart

Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De grijsblauwe kleuren geven dit kaartje een stoere en frisse uitstraling. Liever andere kleuren? Laat het ons weten, dan passen wij het aan.

Artikelnummer: G-ST_15 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Langwerpige stoere staande kaart, dat is dit kaartje voor Vince. Vanwege de gebruikte blauwgrijze kleur, in combinatie met de zwarte sterren, is dit een heel stoer kaartje. Wil je het een luxe finishing touch geven? Voeg dan een zilverfolie laagje toe aan de naam en wat sterretje, daarmee is hij nog mooier. Geen fan van de kleuren? Dan passen we dat aan uiteraard.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje