Bodi Drieluik Kaartje

Drieluikkaartje Bodi met los labeltje. Bepaal zelf de tekst op het labeltje en de kleur van het touwtje.

Artikelnummer: G-DL-0101 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Nieuw!! Drieluik kaartje met een los labeltje met de toepasselijke tekst “It’s a boy!”. De combinatie van grijsblauw, wit en karton kleur, geven dit kaartje de perfecte uitstraling. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje in de vorm van een rondje of een hartje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje. Geen fan van deze kleur? Laat het ons weten dan passen we het aan naar jullie wens.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, , , ,

productsoort