Drieluikkaartje 03

Drieluikkaartje eucalyptus zacht groen. Een prachtige trouwkaart, in de kleuren van nu. Zo kondig je jullie liefde op perfecte wijze aan. Met het optionele labeltje maak je dit kaartje helemaal af.

Artikelnummer: T-DL-06 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Drieluikkaartje eucalyptus zacht groen. Een prachtige trouwkaart, in de kleuren van nu. Zo kondig je jullie liefde op perfecte wijze aan. Voeg een labeltje toe met jullie eigen tekst en maak het geheel zo helemaal af. Niet zo’n fan van de kleuren? geen probleem, wij passen het kaartje, samen met jullie, helemaal naar jullie wens aan. Bij al onze trouwkaartjes zijn Save the Date kaartjes te bestellen, uiteraard helemaal in de stijl van de trouwkaart.

Levering

De drieluikkaartjes worden geleverd met een los labeltje en een sierlijk wit opengewerkt lint of touwtje naar keuze. Dubbelzijdig bedrukt. De kaartjes worden geleverd met de labeltjes en touwtjes of lintjes naar keuze De afmeting van de drieluik kaartjes is (hxb) 22x110 cm (opengevouwen) en 11x11 cm (dichtgevouwen); voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort