Vlinder

Enkele kaart 15×11 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse hartjes labeltjes eraan. Liever 1 hartje? Dat kan natuurlijk ook. Fan van dit ontwerp, maar liever iets minder luxe….? Dan drukken we de hartjes gewoon op het kaartje, samen met het touwtje, net zo leuk, en nog steeds erg origineel!

SKU: G-LB48-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 2 losse labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de feestelijke confetti.  Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. De tekst op de hartjes kunnen jullie zelf bepalen. Super leuk om daar de uitnodiging voor de kraamborrel op te vermelden. Fan van dit ontwerp…? Maar liever iets minder luxe…? Dat kan ook! Dan drukken we de hartjes gewoon op de kaart, samen met het touw uiteraard, net echt en zeker zo origineel!

Levering

De labelkaartjes kunnen worden geleverd als setje van 2 of 3 kaartjes, of als enkele kaart aan beide kanten bedrukt. Ze worden afgewerkt met een luxe wax koord, vlastouw of katoenkoord in kleur naar keuze. (wax: wit, roze, turquoise, blauw of mocca; of katoenkoord in wit/roze, wit/zwart of wit/grijs)

De labels worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm of 15x11 cm voor enkele kaartjes met de twee kleine labeltjes eraan; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort