Vlinder

Enkele kaart 15×11 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse hartjes labeltjes eraan. Liever 1 hartje? Dat kan natuurlijk ook. Fan van dit ontwerp, maar liever iets minder luxe….? Dan drukken we de hartjes gewoon op het kaartje, samen met het touwtje, net zo leuk, en nog steeds erg origineel!

Artikelnummer: G-LB48-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 2 losse labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de feestelijke confetti.  Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. De tekst op de hartjes kunnen jullie zelf bepalen. Super leuk om daar de uitnodiging voor de kraamborrel op te vermelden. Fan van dit ontwerp…? Maar liever iets minder luxe…? Dat kan ook! Dan drukken we de hartjes gewoon op de kaart, samen met het touw uiteraard, net echt en zeker zo origineel!

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en voorzien van 1, of 2 losse labeltjes. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • MatMc: glad papiersoort, met een matte uitstraling.
  • Conqueror: Papier met een klassieke uitstraling met en een licht reliëf.
  • Parelmoer: Dit papiersoort heeft een subtiele glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Deze soort zorgt voor een unieke en luxe uitstraling.
  • Kalk: Een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich er goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort